/, Dubtes i Consells/El tabaquisme també està associat a les malalties cardiovasculars

El tabaquisme també està associat a les malalties cardiovasculars

Avui en dia sabem que fumar és perjudicial pel nostre organisme i disminueix la nostra salut. La principal malaltia associada al tabaquisme és el càncer, però hi ha multitud de malalties més com les malalties cardiovasculars, l’osteoporosi o l’asma. Això es deu a que les substàncies tòxiques que contenen els cigarrets deterioren les artèries i incrementen les possibilitats que es formin coàguls a la sang. A més a més, es dificulta el treball del cor perquè augmenta la pressió arterial degut a la nicotina.

De la mateixa manera, si hi ha persones del nostre entorn que són fumadores, també ens perjudiquen. Ser fumador passiu i respirar el fum del tabac és igual de dolent que fumar, ja que en el fum es troben moltes substàncies químiques nocives pel nostre cos com l’amoníac, l’arsènic o el níquel.

Els beneficis de deixar de fumar són molts i ho agrairan tant el nostre cos com les persones que estan al nostre costat cada dia. Els més importants són: es normalitzen el ritme cardíac i la pressió, millora la circulació de la sant i es redueix el risc de patir malalties cardiovasculars.

Per tant, és important abandonar aquest mal hàbit, no només perquè augmenta el risc de patir diverses malalties i empitjora la salut del nostre cor, sinó perquè també exposem a aquest risc a les persones del nostre entorn.

Des de Neosalus apostem pels hàbits saludables per tenir una millor salut cardiovascular i així poder evitar incidents relacionats amb el nostre cor.

By | 2018-07-02T10:31:09+00:00 gener 18th, 2018|Cardioprotecció, Dubtes i Consells|Comentaris tancats a El tabaquisme també està associat a les malalties cardiovasculars

About the Author:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies