//Com utilitzar un DEA en nens?

Com utilitzar un DEA en nens?

Els desfibril·ladors externs automatitzats (DEA) són aparells que administren una descàrrega elèctrica controlada a través d’uns elèctrodes. La finalitat és que l’arítmia cardíaca que provoca l’aturada cardiorespiratòria sigui revertida a un ritme normal. El seu ús és molt senzill i segur, i pot ser utilitzat per personal no mèdic amb una mínima formació.

Conèixer el funcionament d’un DEA pot salvar vides si ens trobem davant d’una parada cardíaca. Per això avui us parlem del funcionament dels DEA en nens, ja que els passos a seguir poden variar respecte dels adults.

Com hem d’actuar?

A l’hora de realitzar el SVB (suport vital bàsic) farem servir la mateixa seqüència que en adults tenint en compte que al realitzar les compressions haurem de comprimir un terç del diàmetre toràcic i que a l’hora de realitzar les ventilacions, insuflarem aire fins que vegem pujar el tòrax.

Pel que fa els elèctrodes que hem d’emprar, podem fer servir els d’adult en nens de més de 8 anys però en infants menors (entre 1-8 anys) hauríem de fer servir elèctrodes pediàtrics . En bebès menors d’un any, només emprarem l’ús del DEA si el fabricant ho recomana.

Tot i que el funcionament és fàcil de seguir, quan es tracta de nens cal extremar la cura i sobretot, contactar immediatament amb les emergències mediques.

Si teniu qualsevol dubte, el nostre equip us n’informarà!

By | 2018-07-02T10:31:09+00:00 agost 24th, 2017|Desfibril·ladors|Comentaris tancats a Com utilitzar un DEA en nens?

About the Author:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies