Col·laborem amb l’Ajuntament de Lleida amb el projecte educatiu “Nens salvant vides a l’escola”

Per tercer any consecutiu, i juntament amb l’Ajuntament de Lleida, entre els mesos d’octubre i febrer durem a terme una acció formativa gratuïta “Nens salvant vides a l’escola” per a l’alumnat de quart de primària de diferents escoles de la ciutat de Lleida.

Uns 260 alumnes de 5 escoles diferents realitzaran aquest taller on, en una sessió teòrica i pràctica de 3 hores, transmetrem nocions bàsiques sobre primers auxilis. Aquest any, les escoles participants són: Col·legi Santa Anna, Lestonnac i FEDAC i les escoles Riu Segre i Sant Jordi.

En aquestes sessions primer explicarem la part teòrica fomentant la participació i l’aprenentatge entre iguals. Seguidament, els alumnes fan la pràctica de col·locar la víctima en Posició Lateral de Seguretat. Per acabar, construiran un pòster tots junts amb els quals reforçaran els conceptes apresos.

Els objectius principals del taller són aprendre a:

  • Actuar de forma segura
  • Donar un avís precoç i eficaç al 112
  • Detectar la inconsciència (persona que no respon a estímuls)
  • Socórrer a la víctima inconscient col·locant-la en Posició Lateral de Seguretat.

Pots llegir la noticia completa a la web del Servei d’Educació de la Paeria de Lleida.

By | 2018-07-02T10:31:10+00:00 desembre 13th, 2016|Col·laboracions, Formació, Primers auxilis|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies