Impulse 6000D, l’última tecnologia en analitzadors

L’analitzador de desfibril·ladors Impulse 6000D és un instrument de precisió portàtil i robust que garanteix un correcte funcionament de les prestacions primordials dels desfibril·ladors.

Les capacitats de verificació del Impulse 6000D cobreixen l’espectre de les formes de pols per garantir una òptima descàrrega tant en la forma com en potència. També analitza els elèctrodes per la lectura de l’electró-cardiograma (ECG). Examina els temps de càrrega, així com els sistemes d’alarma i la seguretat elèctrica segons la norma UNE 6060.

A més a més, una interfície estàndard USB permet el control des de qualsevol ordinador i la transferència de dades augmentant la productivitat i oferint un mètode fàcil d’utilitzar per estandarditzar els procediments de verificació i la captura, impressió i documentació de dades. Al acabar la verificació entreguem un informe facilitat pel programa Ansur.

By | 2016-09-15T11:27:32+00:00 setembre 15th, 2016|Sin categoría|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies